At starte bloggen har været...

Grænseoverskridende. Det er nok den følelse, der har været forbi og kastet sit kuldegys over mig aller flest gange gennem hele den her proces. Generelt kaster jeg mig ikke bare ud i nye ting, og slet ikke ting, hvor jeg skal "udstille" mig selv og være i centrum. Så et eller andet sted virker det stadig helt underligt, at jeg så brændende ønskede at starte en blog.

Overvældende. Jeg er simpelthen så overvældet over al den positive respons jeg har fået fra folk. Jeg var egentlig ret bange for, hvad folk jeg mødte ville sige omkring bloggeriet, men jeg er heldigvis kun stødt på smil og "thumbs up" :) Specielt er jeg meget overvældet over alle jer, der vist jeres interesse ved at "like" min facebook-side, som jeg var MEGET nervøs for, at skulle oprette og offentliggøre. Så tusinde tak for det!

Spændende. Jeg vil jo rigtig gerne læse til grafisk designer, og derfor passer blogverdenen med opsætning af hjemmeside, billedredigering og design af header, logo, favicon osv. mig super godt! Det er i hvert fald noget jeg virkelig kan hygge med med - og sagtens i flere timer ad gangen - hvor nørdet det end lyder :)

Hårdt. Jeg ville super gerne komme med nye, spændende og indholdsrige indlæg hver eneste dag, men sådan fungerer min blogge-rytme bare ikke helt - i hvert fald ikke endnu. For mig er det meget vigtigt, at bloggen ikke kun kommer til at handle om materielle ting som tøj, sko, makeup osv., men også om dybere og mere personlige tanker. Derfor bruger jeg også forholdsvis lang tid og meget energi på hvert indlæg. Og det går mig bestemt også på, at jeg ikke bare har hjernen fuld af gode idéer til nye indlæg hver dag, da jeg helst ikke vil skuffe jer, som er så søde, at følge med :)

Terapeutisk. På en måde fungerer bloggen lidt som en dagbog for mig - en knap så hemmelig en af slagsen dog. Men i hvert fald et sted, hvor jeg kan få nogle af de millioner af tanker, der flyver gennem hovedet på mig hver dag, ned på (virtuelt) papir og på den måde få dem bearbejdet og forstå dem bedre.

Stort. Det har været en kæmpe overvindelse og et skulderklap til mig selv - en anerkendelse af, og en tro på, at jeg rent faktisk godt kan. Og det er helt sikkert noget, jeg kan bruge videre ud i livet :)

Tusinde tak igen, fordi I gider at følge med! God weekend til jer alle!

// Starting this blog has been both frightening, overwhelming, exiting, hard, therapeutic and huge! Let's just call it an emotional rollercoaster :) I usually don't jump into new things because of the fear of failing. But this time I did and it is still a bit confusing where the sudden confidence came from - but I am just glad it did!

Thank you so much for following the blog! It means a lot!

Synes godt om

Kommentarer