Baby it's cold outside

Jakke: Gina Tricot / Striktrøje: H&M / Halstørklæde: Modström / Ørering: Jane Kønig / Taske: Zara / Faux læderbukser: Modström / Støvler: EccoCadeau til metereologerne for deres meget præcise spåen om weekendens vejr. Hvor er det bare hyggeligt (og lidt bøvlet hvis man skal ud at køre og har ikke har fået skiftet til vinterdæk)! Jeg bliver helt glad og kommer rigtig i julestemning af at kigge ud af vinduet på de fine, sneklædte tagtoppe. I går var også en god dag til at indvie jakken fra Gina Tricot, som jeg købte for lidt tid siden. Udover den var jeg hoppet i en af mine store turtleneck-strikke fra H&M, et varmt halstørklæde og et par faux læderbukser begge fra Modström og mine nye støvler fra Ecco. Også lige et cadeau til Ecco for virkelig at have oppet deres design-game (i mine øjne). De er kommet med rigtig mange flotte ting på det sidste! Og så er kvaliteten jo bare altid helt i top! For at pifte det hele lidt op havde jeg min fine taske fra Zara med og en smuk ørering fra Jane Kønig. Jeg kan godt lide at mixe yndigt og råt / fint og afslappet. Det giver en god kontrast i outfittet og gør det hverken underdressed eller overdressed :)For min skyld må der gerne ligge sne fra nu og til jul (med måde vel at mærke) :) Det er smukt, hyggeligt og skaber en masse "ekstra" lys, hvilket man virkelig skal huske at nyde i en ellers meget mørk tid.Ønsker jer alle en dejlig start på en ny uge!

Synes godt om

Kommentarer

Linse,
Ej, er helt vildt med din blog! Og super fedt indlæg, elsker billederne og dit vinter tøj, specielt det fine tørklæde! Tænkte på hvad du bruger til at lave dine collage-style billeder? :-)
www.gobigliving.bloggersdelight.dk
Mind Fashion,
Hej Linse :) Tusinde tak! Sikke en skøn kommentar! Jeg bruger photoshop til at lave mine collager. Jeg opretter en blank fil i målene 800 x 2500 pixels, og så sætter jeg bare billederne op, som jeg nu ønsker dem og tilføjer tekst osv. :) Skøn dag til dig!
mindfashion.dk