Drømmekøb

I forbindelse med studiet og bloggen har jeg sat to pretty pricey products på listen over ting, jeg rigtig gerne vil have erhvervet mig.

Det er blandt andet en ny computer, da min, ellers elskede, Macbook Air simpelthen ikke kan trække de store, pladskrævende designprogrammer som Photoshop, In-Design, Lightroom osv. Og skal man studere grafisk design, virker det til at være en god idé at have en computer, der kan følge med på det område. Jeg har derfor sat næsen op efter en Macbook Pro 15" med en god mængde gb ram. Men nu må vi se, hvad der bliver råd til. Jeg ser det lidt som en investering i min fremtid, da grafisk design er det jeg gerne vil arbejde med, og derfor gør det ikke så ondt i samvittigheden, som det ville gøre, hvis det bare var til normalt brug.

Det andet drømmekøb er et kompakt højkvalitetskamera. Jeg har fået lidt blod på tanden i forhold til det med "vlogging" efter min tur til New York (se i øvrigt videoen fra turen her: "New York Vlog"), og derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig en dag, at få fingrene i dette lækre apparat fra Canon. G7 Xéren skulle være toppen af poppen, når det gælder vlogging, i følge diverse testmagasiner. Derudover elsker jeg bare at fotografere og redigere, så igen ser jeg det som en investering i en livslang hobby. Så den sætter jeg mine penge på - Når jeg da en dag har pengene til den :-)

Har I nogle drømmekøb?

Synes godt om

Kommentarer