En personlig blog bør være personlig

Der er ikke meget ved at læse en blog, om en man slet ikke aner hvem er, vel? Det synes jeg personligt ikke. Ikke at man behøver at kende bloggeren personligt - Men jeg kan godt lide at man, gennem skrivestilen, emnerne, designet osv., på en måde lærer personen bag bloggen at kende. Der er dog også andre og lettere måder at "gennemskue" bloggeren på, og det er selvfølgelig gennem de ret populære "Get to know me"-indlæg. Og sådan et følte jeg, at det var blevet tid til. Så her får I 10 skøre facts om mig, som forhåbentligt kan give jer følelsen af, at I kender mig en lille smule bedre end før :)

  1. Min favorit ting ved at være alene hjemme er, at jeg kan skråle så højt jeg vil! :)
  2. Jeg ville ønske, at jeg ikke behøvede være alene for at turde synge!
  3. Jeg føler mig meget, meget modig (og lidt utilpas) hvis jeg iklæder mig andre farver end sort, hvid, grå eller brun!
  4. Dog har jeg en crazy obsession med alt, der hedder blonder, frynser og rullekraver.
  5. Jeg er ekstremt afhængig af lys og d-vitamin! En gang gik jeg fuldstændig i stå, foran en lysterapi-lampe, i Elgiganten. Folk kiggede lidt... :) Heldigvis opdagede min mor det og jeg har nu min helt egen "sol", jeg rigtigt kan sidde og ladde op foran i løbet af den kolde og mørke vintertid.
  6. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan nogle mennesker er lige ved at kåste ved tanken om morgenmad. Morgenmad er mit yndlingsmåltid! Jeg mener... jeg har lige ligget i 8 timer uden hverken at tænke på eller snakke om mad - Jeg har fortjent mine havregryn!
  7. Folk tror af en eller anden grund, at jeg er sådan en rigtig "salat-pige". Det er jeg ikke! Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne lide salat - At spise sundt ville være så meget lettere! Men nej... café-burgeren vinder hver gang!
  8. Jeg tror aldrig, at jeg når et til punkt hvor jeg tænker: "Ej, nu har jeg også nok jakker, tasker, smykker, sko og striktrøjer" :)
  9. Jeg har en halvvejs tvangstanke omkring at gå samme vej rundt om ting (stolper, skraldespande, biler, bænke osv.) som mine forældre og min kæreste. Går de på hver sin side, har jeg et problem... Jeg er flere gange løbet tilbage for også at gå den anden vej rundt - Tanken om at have "valgt side" piner mig!
  10. Hver aften sætter jeg 30-miutters "tordenvejr" i gang på min mobil. Det er en app, der hedder Relax Oriental, og jeg tror kun, at jeg når omkring 5 minutter buldren, før jeg sover tungt. For mig er tordenvejr åbenbart meget beroligende :)

Lige så grænseoverskridende det er at lave en blog og sige: "Hej verden. Her er jeg", lige så befriende er det heldigvis også! Tidligere i mit (endnu forholdsvis korte) bloggerliv, har jeg også skrevet et par facts om mig selv. Læs dem lige her: "Get to know me / 11 facts" :)

Nyd dagen og nyd at du er dig!

 

Synes godt om

Kommentarer