En tak til jer!

Jeg har et par gange nu sat ord på min taknemmelighed for alle jer, der tager tid ud af hverdagens trummerum eller weekendens begivenheder for at læse med herinde på mit lille hjertebarn.

Mindfashion.dk var noget jeg gik og drømte om at “sætte i verden” i laaang tid, før jeg endelig fik mig selv overtalt til “bare at gøre det!” Min mor mindede mig den anden dag om, hvordan jeg, helt i begyndelsen, var så angst for, at nogen jeg kendte skulle finde ud af, at jeg havde startet en blog.

Jeg var så ræd for, at folk ville tænke; “Hvem tror hun, hun er?”, “Tror hun selv, hun er spændende nok til at folk gider læse med?”. For tro mig - sådan ser jeg slet ikke mig selv. Desværre, vil jeg næsten sige - for det ville nu nok være lidt nemmere en gang i mellem. Selvtillid og -værd har jeg aldrig haft meget af. Og det er noget af det jeg virkelig arbejder på dagligt - blandt andet gennem små skriverier af tankespind her på platformen.

Efter et par (ret hemmelige) indlæg på min nyfødte blog, tog jeg mig dog mod til, og delte det på Facebook - og dermed med verden. Og til min egen overraskelse og ubeskrivelige lykke, var responsen udelukkende positiv og kærlig. Og det har den været lige siden. For dét skal I virkelig have en kæmpe stor TAK!

Jeg bliver glad og varm helt inde i solar plexus, når jeg ser hvordan læsertallet stødt stiger, og folk deler nogle af mine små historier. For inderst inde har jeg stadig svært ved at tro på, at nogen gider læse med. Jeg er jo bare mig. Så tak (igen, igen, igen!)

Sidst håber jeg virkelig, at I vil lade mig vide, hvis der er noget særligt I godt kunne tænke jer, at høre lidt mere om. Min familie og venner vil kunne bekræfte, at jeg er det, man vil kalde “en åben bog”, og jeg er ikke bange for at sætte ord på såvel lette som tunge emner.

Synes godt om

Kommentarer