Fotos og illustrationer

Nu får I et sneak peek på noget af det, der står mit hjerte allermest nært (udover min familie selvfølgelig). Jeg er uddannet grafisk designteknolog, og har altid haft en passion for at udvikle og udforske mine kreative evner. Hele mit liv har jeg elsket at fotografere, og overvejede også i lang tid at læse til fotograf – men det er altså ikke blevet til mere end drømmende tanker. Nu har jeg i stedet valgt bare at have det som hobby. En hobby, der giver mig så meget ro og lykke. Verden er så inspirerende! Og især hvis man kigger på den fra lidt alternative vinkler. Derfor har jeg næsten altid mit kamera med mig.

En af mine andre lykkeskabende hobbyer er at udtrykke mig gennem grafiske illustrationer. Når jeg siger udtrykke, er det ikke fordi jeg altidhar et budskab med mine billeder, men jeg tænker over mine valg af redskaber, farver, former og motiver.

Af en eller anden grund er det meget personligt for mig, og noget jeg altid har holdt tæt til kroppen. Jeg har aldrig været særlig tryg ved at skulle vise mit arbejde frem. Frygten for dårlig respons har altid hængt over mig som en mørk sky. Men et eller andet sted er det vel nok meget naturligt? Og alligevel burde det jo ikke være sådan. For vi har jo alle forskellig stil, smag og oplevelser, der kan få os til at føle ”a surtain way” omkring værker. Og da specielt ”kunst” er en meget individuel ting. Og det skal det have lov at være.

Jeg håber på at have modet til at dele flere af mine fotografier og illustrationer her på bloggen - For det er en af de ting, jeg brænder rigtig meget for!

In English: This is a sneak peek of something very close to my heart (besides my family of course). I recently finished my education as a graphic designer, and I have always had a passion for exploring and developing my creative skills. I have always loved photographing and I also considered studying photography for a while - but it stayed a hobby :-D Photographing brings me so much joy and happiness. This beautiful world of ours is so inspiring - especially when looking at it from various angles - so I try to bring my camera with me almost wherever I go.

One of my other joyful hobbies is creating graphic illustrations. I love playing with different tools, colors, shapes and textures.

For some reason this creative part of me is a very personal subject.. I have never really felt good about sharing it with anyone, because of the fear of bad response. But I hope, in the future, to have the courage to share more of my work with you guys.

Synes godt om

Kommentarer