Genbrugsguld

I mandags lagde mine forældre og jeg et smut forbi Blå Kors' genbrugsbutik i Thisted, og her gjorde vi os alle sammen nogle vidunderlige fund - hvis vi selv skal sige det :-)

Jeg faldt med det samme for den lille taske i skind, som mindede mig sådan om de der flotte rejsekufferter fra mine bedsteforældres tid. Jeg kan lige se den for mig til et helt enkelt, sort outfit med et par flotte støvler og et smukt buckle-bælte.

Materialet, håndarbejdet og de flotte farver var, hvad der solgte mig tæppet. Og så har det den der helt perfekte kolonihave-vibe, der virkelig indbyder til hyggelige aftener i sofaen, med gode film og massere af bland-selv, pakket ind i hæklet bomuld. Og så passer alle de blå nuancer i tæppet bare så fint til vores lyseblå sofa. Her måtte jeg dog af med 250 kr. for at kunne snuppe tæppet med hjem, hvilket i en genbrugsbutik er lidt i den "dyrere" ende. Men da den søde ekspedient fortalte, at det var nogle kvinder, der købte garn i butikken, for så at hækle det til flotte tæpper, og aflevere tæpperne tilbage til butikken, uden nogen fortjeneste, men for at hjælpe - Ja, så var det pludselig en meget fair pris! Og smukt at nogle mennesker, har så store hjerter!

Stolene må siges at være dagens fund! - Sammen med det helt fantastiske hvide hjørneskab, mine forældre erhvervede sig til sommerhuset for bare en hund! :-O Stolene købte jeg også for en meget SU-venlig pris på blot 60 kr. stykket. Vores spisebord og stole er noget jeg har arvet fra min mormor og befar, og var det, de i sin tid købte, som deres første sæt sammen. Derfor har det en helt speciel plads i både hjemmet og hjertet. Men da de fine gamle pindestole, var ved at være lidt for skrøbelige, ønskede vi at skifte dem ud, før de gik helt i stykker - (De bliver dog stadig gemt!) Derfor var jeg MEGET glad, da jeg øjnede mig de to hvide, pinde-lignende stole. Og for mig gør det heller ingenting, at de ikke passer perfekt i hverken form eller farve til bordet. Udover den mindre samling af MALM-kommoderne fra IKEA, består vores hjem nemlig snart udelukkende af arvestykker, loppefund og gør-det-selv-projekter, så stolene passer helt perfekt ind i samlingen :-)

Men hvad med jer? Hvad er jeres bedste loppefund? Skriv gerne en kommentar - jeg ELSKER at læse dem og selv blive inspireret :-D

God weekend!

Synes godt om

Kommentarer