Hvad er StyleCoaching?

I 2019 tog jeg et længerevarende kursus og blev certificeret StyleCoach ved “Style Wise Akademiet by Tini Owild”. Efterfølgende har jeg mest brugt alt det jeg har lært på mig selv eller mine nærmeste - men jeg har ikke rigtigt turde springe ud i at give stilgaverne videre. Men det gør jeg nu - gennem bloggen.

Derfor vil der i den kommende tid udkomme indtil videre 7 afsnit i min nye serie af indlæg: “The StyleCoaching-Series”. De er planlagt og nu skal de bare føres ud i livet - ud til dig!

Og nu til det, det hele handler om - stylecoaching! Og jeg starter selvfølgelig serien ud, med at forklare dig lidt mere om, hvad stylecoaching egentlig er og handler om.

Jeg er ikke stylist - jeg er StyleCoach. Heri ligger en stor forskel for mig. For stylecoaching handler nemlig ikke blot om at klæde folk smukt på (som der selvfølgelig også er brug for folk til), nej det handler om at klæde dig på, så du føler dig allermest DIG! Det er her at den coachende del kommer i spil. Stylecoaching handler om, at få din selvtillid og selvkærlighed til at vokse, gennem den måde du klæder dig på. Det handler om at finde ind til kernen i dig - stilkernen i dig (og det kommer vi tilbage til!). Det handler også om at stille spørgsmålstegn ved nogle af de mange fordomme og forbehold vi har, når det kommer til hvordan vi "kan" og vil klæde os. Og så handler det om at åbne op for mulighederne - så bliver det nemlig rigtig sjovt at klæde sig på om morgenen!

Stylecoaching handler altså endnu mere, end blot om smukke klæder, om at finde hjem stilmæssigt. Hjem til der, hvor DU har det allerbedst! Og så handle det om at guide dig, så du får endnu mere ud af det tøj du allerede har i skabet! Genopdage din garderobe gennem nye muligheder og sammensætninger.

Mine gode råd til dig, før vi går videre i serien, handler om, at du er åben over for nye input, har tålmodighed med processen og bare lader dig selv lege med, og nyder at du kommer til at lære dig selv og din stil bedre at kende.

Jeg håber, at du er klar på dét! Og glæder mig til at se dig tilbage til næste kapitel i “The StyleCoaching-series”, hvor jeg vil fortælle lidt mere om stilkerner - hvad det er for noget og hvorfor det er godt at kende til.

Smuk dag til dig!

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Ej hvor lyder det simpelthen så spændende Nadia! Det glæder jeg mig til at følge med i! 😍
nouw.com/bylauradenis
mindfashion
mindfashion,
Tusinde tak, Laura! <3 Det er jeg bare så glad for at du synes!
nouw.com/mindfashion