It's Raining Fashion

Det her kan godt være en lidt upopulær sætning, men ”jeg er virkelig glad for, at det regner!”. Sommeren har været skøn og varm og varet længe. Men det har altså også haft sine konsekvenser for natur, dyr og, i nogles tilfælde, forretningen. Så jeg er kun positivt stemt over de mildere temperaturer og duften af vådt græs. Og så har vejrforandringen også kaldt på andet end shorts, Birkenstocks og t-shirts, hvilket passer mig helt fint! Jeg har det nemlig bare bedst i lange bukser og flotte jakker :D (Birkenstocks bliver jeg nu aldrig træt af at tulle rundt i).

Men det der med at få sig klædt ordenligt på til vejret, kan godt være lidt en udfordring – i hvert fald hvis man gerne stadig vil se lidt voksen ud – der er bare et eller andet ”5-år-og-på-tur-med-børnehaven” over regntøj… Men det er der heldigvis nogle praktiske hoveder med fod på fedt design og mode, der har gjort noget ved de seneste år.

Jeg er stor fan af danske RAINS, der bliver ved at spytte flotte regntætte designs ud år efter år. Jeg har aldrig før tænkt på regnjakker, som noget jeg ”gerne ville eje flere af”, men sådan er det med RAINS. Og så skal de også lige siges at de har vildt god kundeservice! Det er i hvert fald min erfaring.

Jeg har været ude og danse lidt rundt i min rainsjakke og hunterboots og så har jeg linket til nogle af mine andre regntætte favoritter.

Synes godt om

Kommentarer