Juleønsker fra Ganni

1. Flynn Lace Blouse / 2. California Lace Rollneck / 3. Ryder Crepe Dress

4. Montmartre Bra / 5. Molly Leather Boots / 6. Evangelista Knit Rollneck

Vi nærmer os juleaften med hastige skridt! Så mon ikke det er ved at være tid til at få ønskesedlen på plads? Jeg synes ofte, jeg hører folk sige: "Jeg aner ikke hvad jeg skal ønske mig!", og jeg forstår det simpelthen ikke :) Jeg må nærmest begrænse mig i mine ønsker for at listen ikke bliver aaalt for lang. Jeg benytter mig af hjemmesiden www.onskeseddel.dk, og her indsætter jeg billeder, linker til og skriver størrelse, farve osv. på alt, jeg ønsker mig. Jeg lægger ting ind løbende hele året og når vi så nærmer os jul (eller fødselsdag) tjekker jeg listen og sletter det, jeg enten har købt eller ikke længere har brug for. Min familie kan så finde min ønskeseddel ved at søge på mit navn og de kan sågar (hvis de vel at mærke selv har en bruger) krydse af, hvad de har købt, så der ikke komme til at lægge for mange dobbeltgængere under juletræet :)

Som sagt har jeg sååå mange ønsker og derfor har jeg valgt, i løbet af december, at dele dem op i flere indlæg. Det første indlæg er tildelt Ganni - For jeg er VILD med Ganni! Jeg synes de laver tøj der er feminint, lækkert, med smukke detaljer og i de flotteste farver! Som jeg skrev i mit forrige indlæg ("En personlig blog bør være personlig") har jeg en ting for blonder og derfor står bluserne (nr. 1 og 2) begge MEGET højt på min ønskeseddel i år! Ligeledes forelskede jeg mig også i den yndige blondebh - Den der flotte grønne farve er så småt ved at snige sig ind i mit ellers meget farvefattige univers.

Nr. 3, kjolen, er jeg fuldstændig forelsket i! Farverne, detaljerne på brystet og i taljen samt halsudskæringen og længden på både ærmer og kjole er helt perfekt i min mening. Den måtte meget gerne have pyntet mig på selve juleaften :)

Sidst faldt jeg over de lækre støvler og strikken. Igen er farven på støvlerne så smuk - Og da jeg kun ejer sorte støvler, føler jeg mig i min ret til at sætte disse på ønskelisten. Strikken ser så lækker og varm ud! Og detaljen med de røde striber fra kraven og hele vejen ned af begge ærmer er tilpas "farverigt" til mig :) Jeg ville hoppe i støvler og strik sammen med et par sorte jeans og en oversize strikhue. Klar til vinterens kulde!

Har I fået styr på jeres ønskesedler?


Synes godt om

Kommentarer

Aarhuspigen,
Uh det er nogle virkelig fine Ganni-sager! Er især vild med nr. 6 <3
www.metowefashion.bloggersdelight.dk
Mind Fashion,
Ja, de er super lækre! Og strikken er bare lige til at hoppe i her i løbet af vinteren :D
mindfashion.dk