Ninjasuits og morgenkåber

Reklame i samarbejde med Hunkemöller

Jeg begynder så småt at finde ud af, hvad det er for nogle små ting hist og her, der kan få mit “velværesbarometer” til at stige. Det kan være tid sammen med min kæreste, familie eller venner. Det kan være en gå-tur fx ude i Dyrehaven. Det kan være små stråler af solskin, der finder vej gennem vinduer og gardiner og rammer mig på kinden. Det kan være en kop te med honning, der varmer ned gennem hele kroppen. Det kan være, at tage mig tid til at lægge en ansigtsmaske (en af de der sheetmasks, hvor man ligner en halvfarlig udgave af julemanden) eller en flot neglelak. Det kan være at sætte noget god musik på - i en genre alt efter hvilken stemning jeg er i. Der er mange små ting, man kan gøre for at løfte sit humør lidt. Det handler blot om at finde frem til, hvad der fungerer for netop DIG.

En anden ting, der kan sætte skub i mit humør er motion. Og nogle gange er et nyt og friskt sæt træningstøj lige det, der skal til for at kickstarte motivationen. Et sæt jeg føler mig 100% godt tilpas i. Og et, der dermed giver mig lyst til at få rørt kroppen. Det kan være ret nervepirrende at skulle bevæge sig over i træningscentret, hvis man ikke har det helt godt i kroppen - specielt i sådan et tætsiddende ninjainspireret bodysuit - så det er vigtigt at investere i noget, der giver dig en rigtig god følelse. Sådan har jeg det virkelig i mit nye sæt fra Hunkemöller. Sættet består af træningstights og sportsbh fra Hunkemöllers DK1985-kollektion i samarbejde med Doutzen Kroes. En kollektion med smukke detaljer, høj komfort og gode priser. Og hvis nogen af jer har det ligesom mig, så synes jeg bestemt, I skal tjekke kollektionen og det øvrige udvalg af sportstøj ud lige her!

Når den der varme te med honning så skal drikkes, og julemandsmasken på, så er der ikke noget bedre end at nyde roen og varmen i en vamset, behagelig kåbe. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg måtte eje mig sådan en krammebamse forklædt som kimono, da jeg så denne lysegrå sag på Hunkemöllers webshop. I kan se den, og de mange andre fine kåber og nattøj, lige her.

Body, mind and soul. Jeg tror virkelig på, at det hele hænger sammen. Og nogle gange er vi nødt til at tage ekstra hånd om en af delene, for at de andre to følger trop. For mig fungerer det specielt den vej, at når jeg har det godt i kroppen, så får jeg det meget bedre i sind og sjæl. Så nogle gange kan velværen, motivationen, lysten og lykken altså også findes i ninjasuits og morgenkåber.

Rigtig god dag til jer alle og må vintersolen finde vej til jeres kinder ☀

Synes godt om

Kommentarer