Ready for a change

25 uger på højskole er ved at være ovre... Vi har 3 uger tilbage og jeg har en lidt mærkelig følelse i kroppen. På den ene side er jeg ked af, at skulle sige farvel til en masse fantastiske mennesker. På den anden side er jeg bare SÅ klar til at flytte hjem igen og starte en ny tilværelse i Aalborg med min søde kæreste.

Jeg håber virkelig ikke dette indlæg bliver misforstået, for jeg har brugt lang tid på at skrive det rigtigt, så det helst ikke skulle ske. Jeg kommer virkelig til at savne stedet og menneskerne! Men jeg kan også godt mærke, at jeg så småt begynder at falde tilbage i nogle mønstre fra før jeg startede, som jeg helst ikke vil befinde mig i igen.

Jeg er så småt nået frem til en konklusion der hedder, at inspiration og motivation er to helt vildt vigtige ting for mig! Jeg må helst ikke komme til at gå i ring - leve i en osteklokke - for så mister jeg energien og modet. Højskolen har for mig været et kæmpe skub i den rigtige retning, og jeg har fået nye venskaber, som jeg for alt i verden ikke vil miste - Som jeg for alt i verden havde brug for! Og fortsat har brug for! Det har været en gave for mig at opleve, at jeg stadig kan skabe tætte bånd med fantastiske mennesker, der holder lige så meget af mig, som jeg gør af dem.

Og jeg tror en af grundene til, at jeg er så klar til at komme videre, som jeg er, er, at jeg ved, at sådanne bånd ikke bare brister, selvom man ikke fortsat skal se hinanden hver eneste dag. Min roomie stoppede heroppe for en uge siden, altså en måned før vi stopper, men ingen af os var specielt sentimentale omkring det. Ikke fordi vi ikke ville savne hinanden - det gør vi skam allerede - men fordi vi begge ved, at vi nok skal finde tid til at se hinanden igen. Og det er altså en skøn viden at have :-)

Det tror jeg også, er noget, der spiller ind - Jeg skal nok se de folk, jeg er blevet rigtig tæt med, igen. Og jeg glæder mig nærmest mere til at se dem der igen, fordi jeg ved, at de alle befinder sig i nye omgivelser, nye mønstre, fyldt til randen med nye spændende historier, med nye venskaber og ny energi.

Det glæder jeg mig personligt selv til at opleve! For jeg mangler motivationen og inspirationen lige nu. Jeg mangler et mål at gå efter - en drøm at forfølge. Jeg ved at det hele befinder sig lige rundt om hjørnet. Mere præcist 25 minutter væk med toget fra Frederikshavn mod KBH. Jeg glæder mig som et lille barn til at mærke inspirationen vokse i mig igen og komme i gang med det jeg elsker.

Og det er derfor, at 3 uger virker som lang tid.

Ikke fordi jeg glæder mig til at rejse væk herfra - Fordi jeg glæder mig til at pakke tasken med alle de gode ting jeg har lært om mig selv og med nyfunden energi og glæde rejse mod noget nyt. Fordi jeg kan mærke, at jeg har mod på det nye - det skræmmer mig ikke. Og det er en ny og fantastisk følelse!

Tak fordi I lytter :-)

Synes godt om

Kommentarer