Secondhand-anbefalinger i Aalborg

Da jeg boede i Aalborg var en af mine absolutte yndlingsbutikker Tøjstory på Boulevarden. Min veninde præsenterede mig for butikken og som den secondhand-fan jeg er, faldt jeg hurtigt pladask for konceptet! Tøjstory sælger nøje udvalgte items for private, der ikke længere får dem brugt (eller aldrig har fået dem brugt). Jeg har ikke sat mig helt ind i præcist hvordan det foregår, hvis man gerne vil sælge noget derinde, men jeg har helt fod på det med at købe!

Tøjstory er en af de der butikker, hvor det næsten er umuligt at gå derfra uden at dankortet kommer i brug – og det er altså ikke fordi man bliver tvunget. Jeg kan selvfølgelig kun tale på mine egne veje, men jeg har personligt kun haft rigtig gode oplevelser inde i butikken. Søde, snaksagelige ekspedienter og en hyggelig, nede-på-jorden atmosfære. Og så er tøjet altid i pæn stand og til rimelige priser. Et andet plus er selvfølgelig at du får tøjet direkte med hjem, og ikke skal gå at vente i en blanding af frygt og spænding på, om det du købte af hende der på Trendsales nu også kommer – og hvis det gør – om det så overhovedet er det du betalte for (Stay tuned for indlæg omkring gode råd til at handle over Tradono og Trendsales!)

I hvert fald vil jeg anbefale alle andre secondhand-fans derude, at slå et smut forbi butikken, hvis eller når I befinder jer i dobbelt A. Med mærker som Ganni, Isabel Marant, Baum und Pferdgarten, Custommade osv. er der normalvis super mange lækre ting at gå på jagt i – og så koster de altså kun sådan ca. en tredjedel af nyprisen. Godt de også har en butik i Aarhus! ;-D

Udover fysiskebutikker, så afholdes der, specielt i sommermånederne, nogle rigtig gode loppemarkeder rundt omkring i Aalborg by. Jeg har selv været meget glad for ”Lopper på Havnen” – et loppemarked, der, som navnet indikerer, afholdes på Aalborg havnefront et par gange henover sommeren. Jeg har gjort mig nogle af mine bedste fund til ”Lopper på Havnen”. Blandt andet mine everyday yndlingsstøvler fra Ganni og min go-to dusede grønne jakke fra Raiins.

Har I nogle favorit loppesteder, når det gælder andenhåndsmode?

Synes godt om

Kommentarer

Victoriamarie
Victoriamarie,
tusind tak for anbefalingerne
nouw.com/victoriamarie