Siden sidst

657 dage… SeksHundredeSyvOgHalvtreds. Så mange dage er der gået, siden jeg sidst satte mig ned og formulerede et eller andet læseværdigt, herinde på mindfashion.dk. Wauw! Tiden går hurtigt! Lad os lige tage 60 sekunders pause. 60 sekunder til lige at lukke øjnene, trække vejret helt ned i maven og mærke tiden – sådan rigtigt mærke tiden. For vi ved jo alle, at grunden til at tiden går så stærkt, eller i hvert fald føles som, er fordi vi går og har så travlt enten fysisk eller oppe i hovedet. Så tag lige 60 sekunders time appreciation sammen med mig.

.

.

.

Hvordan har du det nu? Bedre? Mere rolig? Det håber jeg – det har jeg!

Nå men tilbage til at samle op på de der SeksHundredeOgHalvtredsPlusSyv dage. Efter jeg startede på studiet Grafisk Designteknolog i Aalborg, blev det for meget at skulle bruge krudt på både blog og bøger. Og det blev til en længere pause end forventet. Men det blev en pause, der førte mange kanon gode ting med sig!

Et! Jeg blev færdig med min uddannelse i sommers d. 20. juli og kan nu kalde mig selv Grafisk Designteknolog!
To! De to år på studiet bragte magiske nye venskaber og en helt fantastisk studietur til Californien med sig.

Tre! Jeg er flyttet til Aarhus (i en lejlighed med stuk), og går så småt og planlægger en billedvæg med egne fotografier og illustrationer (billeder heraf følger forhåbentlig snart).

Fire! Aarhus er en time tættere på Silkeborg, hvilket betyder langt flere besøg hos og af familien (og katte), da dette ikke længere kræver omfattende planlægning og overnatning på sofaen.

Fordi – Fem! Vi har købt os en lille bil, som gør alt transport lidt nemmere (og sjovere – folk kigger jo sådan, når man skråler højt med på musikken, i bussen).

Seks! Jeg var 3 uger i Skotland på WorkAway med min mor (blogpost følger).

Syv! Jeg tror det var det sådan i store træk. Der er selvfølgelig sket mange flere ting på 657 dage, men det gik jo så stærkt, så jeg kan ikke rigtig huske det hele :-D Og det her indlæg ville blive utroligt langt!

Jeg ved ikke hvor ofte jeg kommer til at opdatere fremover. Som sagt før vil jeg RIGTIG gerne skrive og fortælle og inspirere, men nogle gange har jeg bare ikke rigtig lige noget at skrive, fortælle eller inspirere med. Guess that’s life?

Hvad har I lavet de sidste 657 dage?

Synes godt om

Kommentarer