Smukke plakater og rammer med ægte glas

Reklame for www.bga.eu

Herhjemme er vi vilde med kunst! Jeg fotografere selv en del (sådan på hobbyplan) og kan godt lide at både tegne og male, så vi har gang i et større billedvægsprojekt med et miks mellem egne små “værker” og smukke plakater, vi køber udefra. Og til sådan en væg, skal der jo også bruges en god mængde rammer - tit i skæve mål eller forskellige farver/træsorter.

Også derfor er jeg super glad for at kunne samarbejde med www.bga.eu (som jeg tidligere selv har handlet ved) om netop dette indlæg - for de rammer lige plet i mit plakat-hjerte!

BGA er en familievirksomhed, der blev grundlagt i Gävle, Sverige i 1993. BGA har i dag 9 butikker i Sverige og 1 i Norge og sælger fra deres webshop til både Sverige, Norge, Finland og selvfølgelig Danmark. De er nordens ledende forretning indenfor fotorammer og -album og har over 15.000 produkter indenfor netop disse produktgrupper og tilmed plakater. Desuden har BGA eget rammeværksted, hvor de producerer passepartouter og rammer efter mål - det gør det muligt for dig at bestille netop det du har brug for i rette mål og stil. Så der er virkelig noget for en hver!

Jeg faldt pladask for deres smukke “New Day”-plakat med dets abstrakte, nærmest slørede, penselstrøg og portrættering af et landskab. Jeg kigger på det som slutningen på en grå dag og starten på et bedre “i morgen”. Og så passer farverne bare ind hos os, som var det malet til lejligheden. Du kan se BGA’s store udvalg af flotte plakater lige her. Jeg har valgt at forstærke de fine, brændte farver i maleriet med BGA’s “Stilren Billedramme i Valnød”. BGA har det største udvalg af rammer, jeg har set - Så mange forskellige farver, træsorter osv. i alle tænkelige størrelser! Og så er rigtig mange af rammerne med ægte glas - og det gør altså virkelig en forskel for hvordan plakaten præsenteres!

Du kan finde BGA på instagram, facebook og pinterest under navnet @bgainspo og se mange flere inspirationsbilleder af deres flotte plakater og rammer.

Sidst men ikke mindst har jeg fået lov at dele en rabatkode med dig! Yay! “mindfashion10” giver dig 10% ekstra rabat på i forvejen nedsatte plakater. Du finder SALE-sektionen lige her. Koden er gyldig til og med d. 12 april 2020.

Her er nogle af mine SALE-favoritter:

Smuk dag til dig!

Synes godt om

Kommentarer

Bettina
,
Wauv! Jeg kiggede lige, og er vild med plakaten "Poppyfields". Så smuk og rolig.....
mindfashion
mindfashion,
Ja, den er også bare så fin og skøn!
nouw.com/mindfashion
Bettina
,
Den vil jeg ønske mig 😊😊
kronisksyg,
Det ser super flot ud 😊
nouw.com/kronisksyg
mindfashion
mindfashion,
Tusinde tak 🥰
nouw.com/mindfashion
kronisksyg,
Selv tak 😊
nouw.com/kronisksyg