Strikke-kit no. 1

Indlægget indeholder nogle affiliate links

Jeg er blevet ret så glad for at strikke og skal snart ud i mit næste strikkeprojekt - en hue. Ja, det er ikke specielt godt timet, men det er nu en gang, hvad jeg lige lyster at strikke lige nu :-D

I forbindelse med min nye hobby, har jeg valgt at dele mine projekter med dig herinde, og på den måde, kan du jo “strikke med”, hvis du skulle have lyst til det. Jeg vil derfor dele links til både opskrift, strikkepinde og garn - og hvad du ellers kunne få brug for - så er det nemmere for dig at finde og få startet op på. De links jeg har til hjemmesiden strikkes.dk er affiliate. Det vil sige, at jeg tjener en lille skilding på det, hvis du skulle ske at købe noget via mine links. Ellers vil jeg også tippe dig om, at genbrugsbutikker som fx Blå Kors, er et godt sted at kigge efter både rund- og strømpepinde :-)

Jeg glæder mig til at se, hvad du får strikket! Tag mig endelig gerne (@mindfashiondk) - så deler jeg glædeligt dit arbejde!

Sidst strikkede jeg denne skønne blå sweater - efter en opskrift af Petite Knit og med garn fra Sandnes Garn. Og her er, hvad du skal bruge til en sweater ligesom min i størrelse small. Ved større størrelser kan du ske at skulle bruge nogle længere rundpinde på 100 cm, men det står alt sammen i opskriften :-)

Smuk dag til dig - god strikkelyst (måske?) - og tak fordi du læser med!

Synes godt om

Kommentarer