Studenterkjolen

1. / 2. / 3. /4. / 5. /6. / 7.

Nu er det snart ved at være tid! Jeg husker det selv som i går, da jeg kom ud fra min sidste eksamen i erhvervsret og med glædestårer i øjnene kunne kaste mig i armene på min elskede familie og venner, der stod klar, uden for eksamenslokalet, med roser, champagne, og nok vigtigst af alt den fine hue. Det var et kæmpe øjeblik for mig, som jeg aldrig kommer til at glemme! Og at det var min bedsteven - min bedstefar - der gav mig huen på, gjorde det bestemt kun endnu mere mindeværdigt! Alt i alt var det bare en perfekt dag!

Til sådan en forestilling hører jo også en fin kjole. Ofte i hvid, men jeg synes nu egentlig bare, at man skal hoppe i lige præcis det man har lyst til den dag - for det er jo netop din dag :-)

Jeg har dog alligevel (hvilket lyder lidt skørt nu) fundet en masse fine, hvide kjoler (og en enkelt crop-top) frem, som jeg personligt selv gerne ville hoppe i, hvis jeg blev student i år. Her om sommeren går jeg lidt i sådan et feminint, blonde-mode og det passer i mine øjne perfekt til tiden som student. For der har man altså lov at være fin - it's a celebration! Tag et kig på det fine kjoler - og glæd jer så! For det er den fedeste dag!

Knus :-)

(Dette indlæg indeholder affiliate-links)

Synes godt om

Kommentarer