StyleCoaching: Stilkernerne - hvad og hvorfor?

(Læs forrige afsnit “1. Hvad er stylecoaching?” her)

Så kom vi til dem - stilkernerne. Hvad er nu det for noget. Jo, Tini Owild, som i øvrigt har arbejdet mange år som stylist, foredragsholder mm., arbejder ud fra det princip, at vi alle har én stilkerne - og hertil sekundære stilkerner. Det er dét princip jeg også har lært gennem kurset, og som jeg nu vil introducere dig til.

At vide og forstå din stilkerne, vil du i fremtiden kunne bruge til, at forstå hvem du er og hvorfor noget tøj virker og andet ikke gør. Du kan bruge det som værktøj, når du shopper, til at ramme mere plet og undgå de værste fejlkøb. Og sidst, men ikke mindst, kan du, når du lærer at forstå stilkernerne som et værktøj, bruge dem til at skabe personlighed og kant i dine outfits.

Grundidéen er, at alle har én stil, som de helt automatisk tiltrækkes af, når de vælger tøj. Både mænd og kvinder. Noget vi bare bliver ved at vende tilbage til og investere i mere af. Noget vi føler os sådan lidt "nøgne" eller "bare ikke os selv" uden.

Som StyleCoach har jeg lært disse 6 forskellige stilkerner at kende:

  • Den klassiske
  • Den enkle
  • Den boheme
  • Den rå
  • Den afslappede
  • Den feminine

Kært barn har mange navne, og hvad end for et “ord” du helst vil bruge til at beskrive din stil er helt fint. Afslappet kunne fx også hedde sporty og rå kunne hedde edgy. Det er egentlig lige meget - det handler mere om at vi alle har en stilmæssig kerne, der betegner dét vi har det allerbedst i.

I næste afsnit vil jeg introducere dig til de enkelte stilkerner, hvad der kendetegner dem og adskiller dem. Indtil da kan du jo prøve at gætte lidt på, hvilken stilkerne (eller stilkerner?) jeg har klædt mig efter på billedet øverst :-D

Smuk dag til dig!

Synes godt om

Kommentarer