Stylist for Hvisk

Se smykkerne fra denne collage her.

Jubii! Jeg er blevet godkendt som stylist for smykkefirmaet Hvisk. Hvisk har et super fedt koncept kørende, hvor man kan ansøge om, at blive stylist og dermed indgå i et stort, inspirerende netværk af kreative, modeinteresserede folk. For mig passer dette koncept mig perfekt! Her kan jeg nemlig "få lov" at mixe det grafiske med fotografering og min interesse for mode.

Hvisk er, for dem af jer, der måske ikke kender til dem, en virksomhed, der laver super flotte smykker i rigtig god kvalitet til en pris, der er til at overskue. Så "WUUUHUUU" for alle os på SU, der også godt kan lide at pynte os! :D

Hele stylist-fælleskabet handler i bund og grund om, at lave kreative og spændende moodboards eller inspirationsbilleder, som kan give andre nye måder at se og bruge smykker på.

Jeg bruger det også selv som inspirationskild, og kan bruge lang tid på at kigge andre stylisters spændende boards igennem.

Se smykkerne fra denne collage her.

Jeg har det personligt aller bedst i et par sorte skinny jeans og en basic, oversize t-shirt i enten sort, hvid eller grå - Og, lad os bare være ærlige, det i sig selv er måske ikke det mest spændende outfit, man kan hoppe i, men det er behageligt! - Og tilsætter man nogle flotte ringe, en halskæde og et par cool ørestikkere, er det pludseligt et ret sejt look - hvis man spørger mig :D

Som stylist for Hvisk får man, gennem sit arbejde, nogle fordele. Man kan bl.a. låne smykker og bruge dem til at style og skyde sine egne billeder til en stylist-profil, blog eller andre sociale medier, og man optjener point for hvert salg, besøg eller andre foretagender, og kan, med dem, købe flotte ting, i stylist-shoppen.

Har man interesser inden for fotografering, mode, det grafiske eller andet i den boldgade, er det i hvert fald et spændende univers, at være en del af. Så hvis nogle af jer, skulle være interesserede i at blive en del af Hvisk-teamet, så kan I ansøge her: "Bliv stylist for Hvisk".

Og I må selvfølgelig også meget gerne besøge min profil: "Nadia Bækgaard's stylist-profil".

Synes godt om

Kommentarer

Malous
Malous,
Ej hvor fedt!!! 😍
nouw.com/malous
mindfashion
mindfashion,
Ja, det er super 😃 Og rigtig flot blog du har, Malues!
nouw.com/mindfashion