Året der gik // 2018...

Der er gået en rum tid siden jeg sidst gav lyd fra mig herinde på min lille personlige platform. Det har jeg i sinde at lave lidt om på i det nye år - men mere om det senere…

Lige nu vil jeg gerne kigge lidt tilbage på året der gik. Det er sundt at kigge fremad, men jeg tror også det er sundt at kigge tilbage, mindes, reflektere- og glædes over de ting, der er sket.

Så her er et ”shoutout” til mit 2018 og alt (sådan næsten da) hvad det bragte med sig.

 • I sommers kunne jeg med glæde pensionere skoletasken (i hvert fald for en stund – nu må se) og kalde mig færdiguddannet Grafisk Designteknolog. Det var jo rigtig dejligt!
 • Med afslutningen på uddannelsen i Aalborg blev det end del nemmere, at tage beslutningen om at rykke tættere på både arbejde, og min hjemby Silkeborg, og flytte til Aarhus. Jeg må indrømme at det på tidspunktet ikke var mit ønske scenarie, da jeg var blevet rigtig glad for Aalborg og ikke mindst de venskaber studiet havde bragt med sig. Men jeg vender mig langsomt til det 😊
 • At vi fandt den skønneste lejlighed i Aarhus, præcis som vi havde drømt om, med stuk, skæve gulve og en fordobling på kvadratmeter i forhold til studielejligheden i Aalborg, gjorde flytningen noget mere spændende! Og vi har rigtig nydt at gå og indrette den det sidste halve års tid (læs bl.a. indlægget "Vores bedste genbrugsfund til hjemmet" og se lidt mere fra vores lille hjem).
 • Min mor og jeg tilbragte 3 uger på en lille ø i det nordligste Skotland, hvilket var en helt fantastisk oplevelse 💛
 • Jeg deltog på 2 kurser og fik endelig afprøvet en drøm om at arbejde med sølv og designe smykker. Det vil jeg rigtig gerne udforske noget mere i '19.
 • Min kæreste og jeg havde en weekend ved vores hytte i Sverige som blev brugt helt rigtig med natur, afslapning, god mad og sjove oplevelser.
 • Efter et par lange måneder med mange jobansøgninger var det fantastisk, da jeg pludselig fik muligheden for at komme i 8 ugers praktik hos virksomheden Re-Art.dk i Ebeltoft. En mulighed jeg er SÅ glad for at jeg fik! Og noget jeg simpelthen er nødt til at dedikere et helt indlæg til (som I også får senere), da der er så meget godt at fortælle, at det her skriveri ville blive alt for langt 😄
 • Min veninde Mai og jeg blev kåret til ”Årets Julesælgere” til MegaKup i Aalborg og det var saftsuseme sjovt! 😃
 • Vi brugte 5 laaange uger på at få papirarbejdet i orden således at min seje, seje kæreste kunne få lov at udleve en fodboldrelateret barnedrøm – og jeg er bare så stolt!
 • Julen blev for første gang fejret sammen med både mine forældre, min mormor, min kæreste og hans forældre og søster – og det var bare SÅ hyggeligt!
 • I går vendte jeg ”hjem” til dobbelt A for at hoppe ind i det nye år med to skønne piger! Og jeg måtte æde mine negative ord omkring fyrværkeri, da vi ved midnat havde fornøjelsen af at se en 360 graders udsigt over Aalborg, lyst op af gnister og farver. Det var dæleme pænt!

Jeg har ikke noget i mod at skrive om de lidt mere tunge emner her på min blog, men det her tilbageblik skulle være positivt og hyggeligt.

Jeg håber at I alle kom godt ind i det nye år!

Synes godt om